Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Om oss

Sudden

Skolchef och utbildningsledare. Utbildar på bil, halkbanan, riskettan och dessutom hjälper han till i receptionen. Sudden träffar du även ibland på handledarkurser.

Suddens främsta intresse är bilar, så vad passar då bättre än att driva en trafikskola? ;)

Julia

Jobbar i receptionen och hjälper dig med inskrivning, boka körlektioner, halkbana, riskettan och även teoriprov & uppkörning.

Julia är egentligen från Stockholm och håller därför ofta till där på helgerna. Hon gillar även att träna, resa, sjunga och dansa.

Thomas 

Utbildar på bil, riskettan bil och halkbanan samt moped. Håller handledarkurserna i Halmstad.

Är en riktig hejare på cykling, förutom cykelturerna fram och tillbaka till skolan cyklar han även längre rundor såväl inomhus som utomhus. Utöver detta är Formel 1 ett av hans stora intressen.

Roman

Utbildar på bil, MC, moped, riskettan bil/MC och risktvåan bil/MC. Håller handledarkurserna i Hylte.

Har man frågor om teknik, då ska man ta det med Roman, han har alltid "det senaste"! Utöver detta brinner han för MC! Och vad passar väl bättre än att få jobba med detta också? Detta märks i sättet han utbildar MC-eleverna att detta är ett STORT intresse. Även som billärare är han engagerad.

Mats

Utbildar på bil och halkbanan. 

Ett av Mats största intressen är golf! Såväl i Sverige som att kombinera golfen med en resa utomlands. Mats är väldigt omtänksam, glad och humoristisk mot arbetskollegor såväl som elever! ;)

Jonny

Utbildar på bil och halkbanan samt håller handledarkurser.

Vårt nyaste tillskott till gänget är Jonny. Han har jobbat som trafiklärare i ungefär 10 år och har även drivit sin egna trafikskola. Så vi är mycket glada att ha fått över honom till oss nu! :) Jo

Jonny är en mycket glad, trevlig och humoristisk person. På fritiden spenderar han gärna sin tid med sin familj, hund eller åker och fiskar.

Ring oss gärna! 035-10 32 00