Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Handledarkurser

Halmstad-Laholm-Hylte

Välkommen att anmäla dig till våra handledarkurser på respektive ort. Anmälan är bindande. Både elev och handledare ska gå kursen (om den inte gjorts tidigare inom 5 år).

Pris 395 kr/person (Halmstad/Hylte) eller 295 kr/person (Laholm) inkl. kursmaterial och Handledarboken. Kom ihåg att även skicka in din ansökan om handledarskap till Transportstyrelsen (en per handledare), samt att ansöka om körkortstillstånd till eleven (hälsodeklaration + syntest hos optiker/trafikskola)

Halmstad
Lördagar kl 09.00 - 12.30 (OBS, kom en god stund innan 09.00 för anmälan/registrering)
För att se datum, gå in under E-handel, kurser. (Klicka på knappen nedan)

Hyltebruk   
Lördagar 09.00-12.30 (OBS, kom en god stund innan 09.00 för anmälan/registrering)

För att se datum, gå in under E-handel, kurser. (Klicka på knappen nedan)

Laholm
Lördagar kl 09.00 - 12.30 (OBS, kom en god stund innan 09.00 för anmälan/registrering)
För att se datum, gå in under E-handel, kurser. (Klicka på knappen nedan)

Vi reserverar oss för att det blir fullbokat, så var ute i god tid med din anmälan. Anmälan är bindande. Vi reserverar oss för att kursen kan bli inställd p.g.a sjukdom eller för få anmälningar.

Boka handledarkurs direkt

Den 1 sep 2010, slopades kravet på att elev och handledare måste genomgå introduktionsutbildning tillsammans. Både handledare och elev måste dock, precis som tidigare, ha gått introduktionsutbildningen för att få övningsköra privat.

Handledarkursen är giltig i fem år och du behöver alltså inte gå om kursen om den fortfarande är giltig. Handledaren behöver dock ansöka om nytt handledarskap för varje enskild elev. Klicka här! 

Om du godkänts som handledare för en elev före den första februari 2012 gäller det godkännandet för just den eleven utan tidsbegränsning, förutsatt att ditt körkort inte återkallas. Ska du köra med en ny elev behöver du gå en ny handledarkurs och ansöka om handledarskap för den eleven. 

Mer information, klicka här

Ring oss gärna! 035-10 32 00