Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Prislista intensivkurs MC

Samtliga priser inkl. moms. Reservation för prisändringar.

Notera, att en intensivkurs är en utbildning. Eventuellt kan du behöva fler körlektioner för att klara trafikverkets prov. Kostnad för riskutbildning tillkommer.

Observera att våra priser inte inkluderar Trafikverkets kostnader för kunskapsprov, körprov, och övriga kostnader för t.ex. tillverkning av körkort.

-----------------------------------------------------------------------

1-2 veckas intensivkurs, 10 tim 12 200 kr
10 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen, banavgift. För dig som kommit en bra bit på väg i din utbildning, kanske kört på trafikskola tidigare.

2-veckors intensivkurs, 20 tim 23 500 kr
20 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen, banavgift. För dig som inte har kört så mycket tidigare, men åtminstone har provat på och övningskört en del därhemma.

Stora körpaketet MC, 10 tim 18 000 kr
10 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen, banavgift, Riskettan, Risktvåan, lån av MC/utrustning till uppkörning, samt "värmaren" innan uppkörningen. I stort sett allt du behöver. För dig som kommit en bra bit på väg i din utbildning, kanske kört på trafikskola tidigare. 

-----------------------------------------------------------------------

Riskettan MC: 800 kr

Risktvåan MC: 3100 kr 

Enstaka körlektioner utöver paketen: 1150 kr/h

Femman MC: 5500 kr (5 lektioner x 60 min)

Teoriböcker MC: 420 kr

Enskild teorihjälp: 400 kr/h
Få hjälp efter just dina behov.

Logi: 250 kr/natt
Gemensamt kök, dusch och toalett. Boendet skall som regel förskottsbetalas när du "checkar in". Medtag lakan och handduk. 

Ring oss gärna! 035-10 32 00