Prislista intensivkurs MC

Samtliga priser inkl. moms. Reservation för prisändringar.

Notera, att en intensivkurs är en utbildning. Eventuellt kan du behöva fler körlektioner för att klara trafikverkets prov. Kostnad för riskutbildning tillkommer.

Observera att våra priser inte inkluderar Trafikverkets kostnader för kunskapsprov, körprov, och övriga kostnader för t.ex. tillverkning av körkort.

-----------------------------------------------------------------------

1-2 veckas intensivkurs, 10 tim 8 900 kr
10 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen. För dig som kommit en bra bit på väg i din utbildning, kanske kört på trafikskola tidigare. OBS! banavgift á 400 kr tillkommer.

2-veckors intensivkurs, 20 tim 16 800 kr
20 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen. För dig som inte har kört så mycket tidigare, men åtminstone har provat på och övningskört en del därhemma. OBS! banavgift á 400 kr tillkommer.

Stora körpaketet MC, 10 tim 14 900 kr
10 körtimmar á 60 min, teorikurs och elevcentralen, banavgift, Riskettan, Risktvåan, lån av MC/utrustning till uppkörning, samt "värmaren" innan uppkörningen. I stort sett allt du behöver. För dig som kommit en bra bit på väg i din utbildning, kanske kört på trafikskola tidigare. 

-----------------------------------------------------------------------

Riskettan MC: 800 kr

Risktvåan MC: 3100 kr 

Enstaka körlektioner utöver paketen: 810 kr/h

Femman MC: 3950 kr (5 lektioner x 60 min)

Teoriböcker MC: 395 kr

Enskild teorihjälp: 400 kr/h
Få hjälp efter just dina behov.

STRäntefritt
Behöver du hjälp med finansieringen, kan vi som STR-ansluten skola i samarbete med Resurs Finans erbjuda en räntefri finansiering av din körutbildning. För mer information kontakta vårt kontor, så skickar vi information och ev. ansökan.

Logi
För dig som behöver logi tillkommer detta med 200-300 kr/natt. Rummen har tillgång till micro och kylskåp. Det finns gemensam dusch och toalett. Boendet skall som regel förskottsbetalas när du "checkar in". Medtag lakan och handduk. Hyra lakan kostar 100 kr. Försvunnen nyckel kostar 100 kr.

Ring oss gärna! 035-10 32 00